Fine Fruer er en nettbutikk som ble satt opp i forbindelse med (coronaviruset) COVID-19 av Pusterom Hudpleie. Alle hudpleiesalonger ble stengt ned 12.03.20, som en følge av den nasjonale- og globale krisen, en pandemi som rammer en hel verden.Det var ikke lengre mulig å drifte vår nisje salong på normalt vis, et pusterom i Posebyens skjønne gater. Rett utenfor Kristiansands myldrende bykjerne.

Dugnadsånden har alltid vært stor i Norge. Og etter hvert som dagene gikk tikket det inn flere og flere bestillinger fra kunder, ukjente og kjente som ønsket at vi skulle klare oss igjennom denne krisen. Vi fikk også koselige meldinger, «likes», skjønne kommentarer, og en kundekrets som savnet å komme til oss. Dette varmet, og vi har virkelig verdens beste kunder.

Hverdagen går videre, selv om verden stopper opp. Derfor ble «Fine Fruer» født. Selv i en krise, er det godt å få en smakebit av en hverdag. Det å kunne unne seg en god krem, eller et målrettet serum. Eller hva med å glede en bestemor med fotpleie produkter levert på døren.

Da vi bygget opp siden ønsket vi å få inn noen få utvalgte interiør artikler. For tanken om vakkert interiør, makeup og fantastisk hudpleieprodukter, klinger ekstra fint når navnet er Fine Fruer. Fine Fruer er også et «opprør» til hva en fin frue kan være -Det kan selvsagt alle være.

 

Til slutt vil jeg avslutte med, Vi kommer til å klare oss!

Husk å ta vare på hverandre! Vi sees.

 

Med vennlig Hilsen

Louise Medaas Skogen,

Eier og daglig leder av Pusterom Hudpleie og Fine Fruer